Lap tetejére

P3 Series 2

A Bowers & Wilkins büszkén bemutatja a P3 Series 2-t, a díjnyertes P3 fejhallgató megújult és továbbfejlesztett változatát. A Bowers & Wilkins öt évtizedes akusztikai és tervezési tapasztalatának köszönhetően a P3 Series 2 személyében egy luxus kivitelű, könnyű és kompromisszummentes hangzással rendelkező fejhallgatót hozott létre. 

A P3 Series 2 tökéletes azoknak, akik kristálytiszta hangzást szeretnének utazás közben. A könnyűsúlyú keret és az innovatív csuklós mechanika hihetetlenül erős és kényelmes. Továbbá a P3 Series 2 könnyen elrejthető kabátzsebbe vagy táskába, ezen felül egy kemény védőtok is tartozék, hogy megóvja a fejhallgatót, amikor nincs használatban.

Annak érdekében, hogy a P3 Series 2 természetes és hihetetlen tiszta hangzással rendelkezzen, a Bowers & Wilkins egy olyan kisméretű meghajtó egységet tervezett, mely különleges csillapítási rendszert használ a membrán mozgásának kontrollálására. Az eredmény hihetetlenül precíz hangzás, olyan erőteljes mélyhangokkal, melyek meghazudtolják a fejhallgató méretét.

A P3 Series 2 az előd modellhez hasonlatosan hordozható és összecsukható azonban prémium bőr borítást kapott. A P3 Series 2 fejhallgató a legjobb minőségű alumíniumból és báránybőrből készült, a komfort és a tartósság érdekében.

A P3 Series 2 távvezérlővel / mikrofonnal ellátott kábele zökkenőmentes iPhone® vezérlést tesz lehetővé, ezen felül a tartozék "univerzális " kábel pedig minden más mobiltelefonnal és MP3 lejátszóval használható. A kábelek cseréje nagyon egyszerű, csupán le kell pattintani a fülpárnákat.Leírás Fülre felfekvő kialakítású fejhallgató
Jellemzők  Mylar csillapítású membrán
  Cserélhető fülpárnák
  Cserélhető vezeték
  Összecsukható (csuklós) kialakítás
  Basszus port
  Szabadalmaztatott hangszóró kialakítás
Meghajtó egységek  2x ø30mm (1.2in) szélessávú
Impedancia  34 Ohm
Frekvencia tartomány  10Hz – 20kHz
Torzítás (THD)  <0.5% (1KHz/10mW)
Max. bemeneti teljesítmény  50mW
Érzékenység  111dB/V, 1kHz- nél
Bemenetek  3.5mm sztereó jack (TRRS 4-pólusú CTIA spec.)
  3.5mm sztereó jack (TRS 3-pólusú aszimmetrikus sztereó spec.)
Vezeték hossz  1.2m
Nettó súly  130g
Kivitel  Valódi bőr és alumínium
Apple kompatibilitás  Made for iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6,
  iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPad Pro, iPad mini 4,
  iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini, iPad
  (4. generáció), iPad (3.generáció), iPad 2, iPod touch (6. generáció),
  iPod touch (5. generáció), iPod nano (7. generáció).

 

Fogyasztói ár: 
48 000 Ft /db