Lap tetejére

Bemutatkozik az új AM 1 kültéri hangsugárzó!

AM-1

Az AM-1- et olyan helyekre tervezték, ahol különböző természeti elemek érhetik a hangsugárzót, például szabadtéri felhasználáskor, hajókon vagy úszómedencék körül. Az AM-1 az ügyfeleink által elvárt Bowers & Wilkins hangminőséget biztosítja, de mindezt időjárásálló kivitelben. A hangsugárzó teljesen zárt doboza egy hátsó passzív radiátort alkalmaz. Ennek köszönhetően mély és erőteljes basszus érhető el, ugyanakkor elszigetelődik az elemektől. Az AM1 a WM2, WM4 és WM6 hangsugárzókat váltja le.

Az AM-1 kétutas felépítésű, egy magas és egy mély/közép hangszóró alkotja, ez egészül ki egy hátsó passzív radiátorral. A 25mm-es dóm magassugárzó alumíniumból, a mély/ közép hangszóró pedig speciálisan felületkezelt, az időjárásnak is ellenálló üvegszálból készült, ennek átmérője 13cm. Az AM-1 mélyfrekvenciás teljesítménye az előd WM4 mélyhangjait is meghaladja. Teljesítménye megközelíti a WM6 modell teljesítményét, azonban a hangsugárzó mérete jóval kisebb, mint a WM6.

Az AM-1 a Bowers & Wilkins legrugalmasabban alkalmazható hangsugárzója. Elsődlegesen „külső munkára” tervezték: a jachtoktól az uszodákig, az udvaroktól a kertekig. AZ AM-1 minimális helyet foglal el a falon, köszönhetően a diszkrét kialakításának. A faltól való távolság is jóval kisebb az előző WM sorozat modelljeihez képest. Az AM-1 értelemszerűen kültéri felhasználásra készült, azonban a minimalista dizájnjának köszönhetően, megállja a helyét a szobák falai között is. Akár bárok, éttermek és közösségi helyek is részesülhetnek az AM-1 győztes kombinációjából, melyet - a prémium hangzás, a diszkrét stílus és a tartós szerkezet alkot.

Mint minden Bowers & Wilkins installációs hangsugárzónál, az AM-1- nél is ügyeltünk arra, hogy a telepítés gyors és egyszerű legyen. A konzol háza tartalmazza csatlakozóterminálokat is. A hangsugárzó vezeték és a fali konzol megfelelő telepítése után, a hangsugárzót csupán csak rá kell dokkolni a konzolra, így létrejön az elektromos kapcsolat. A konzolon a hangsugárzó elfordítható és akár vízszintesen is felszerelhető a falra.  AZ AM-1 90 fokkal fordítható el a konzolon, vagy dönthető vízszintes módban.